مجله پیانو
بیماری تابستانی

7 بیماری تابستانی که باید مراقبه آن ها باشید

تابستان فرا رسیده است. این فصل برای میوه های خوشمزه، پیک نیک، تعطیلات مدرسه و روزهای پر از سرگرمی است. اما فصلی است که باید مراقب بود هوای گرم بیماری تابستانی متعددی را به همراه دارد. تابستان زمانی است که مردم، به ویژه کودکان، مستعد ابتلا به تعدادی از بیماری ها هستند.

خانم سارا مادری نگران است. پسر شش ساله او، علی، دچار مسمومیت غذایی شده است. در تعطیلات مدرسه، علی بیشتر وقت خود را به بازی در فضای باز و خوردن غذا به خصوص از دست فروشان خیابانی و فست فودها می گذراند.

مامان سارا تمام تلاش خودش را می کند تا برای جلوگیری از بیمار شدن علی، او تا حد امکان غذای خانگی بخورد، غافل از اینکه در تابستان غذا به سرعت خراب می شود. حتی غذای خانگی هم می‌تواند خطرناک شود، همان‌طور که در مورد علی اتفاق افتاد، که سیب‌زمینی‌هایی را که در خانه خراب شده بود، چون در یخچال نبود، می‌خورد.

بیماری های تابستانی کودکان

مسمومیت غذایی تنها بیماری تابستانی نیست. موارد دیگری مانند زردی، گرمازدگی، آفتاب سوختگی، عفونت های ویروسی، اسهال و غیره وجود دارد.

انواع بیماری تابستانی در کمین کودکان

بیماری های تابستانی به شدت زیاد می باشند که باید آن ها را بشناسید تا راهی برای پیشگیری از بیماری های تابستانی بیابید!

1) مسمومیت غذایی:

در طول تابستان، غذا می تواند در عرض چند دقیقه فاسد شود. در بیشتر موارد، گوشت خام، مواد غذایی فروخته شده توسط فروشندگان خیابانی و آب آلوده مقصر هستند. با این حال، مصرف مواد غذایی کهنه و فاسد نیز می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود که منجر به درد معده، حالت تهوع، اسهال و استفراغ در کودکان می شود.

مسمومیت غذایی بیماری تابستانی کودکان

چگونه ایمن بمانیم:

  • همیشه باقیمانده مواد غذایی را در یخچال قرار دهید.
  • غذا باید خوب پخته شود تا خراب نشود.

2) گرمازدگی در کودکان:

گرمازدگی، اگر درمان نشود، می تواند کشنده باشد. این ناشی از قرار گرفتن طولانی مدت در دمای بالا است. علائم گرمازدگی شامل افزایش ناگهانی دمای بدن، حالت تهوع، سردرد، سرگیجه، استفراغ مشکل در تنفس و خستگی است.

گرمازدگی در کودکان

راه های جلوگیری از گرمازدگی کودکان:

  • سعی کنید برای مدت طولانی کودک خود را بیرون از منزل نگه ندارید.
  • اگر بیرون می‌روید، در هنگام قرار گرفتن در معرض آفتاب سر و صورت کودک را به خوبی بپوشانید.
  • با خوردن آب و آبمیوه به طور مداوم خود و فرزندتان را هیدراته کنید.
  • به هنگام تابستان به دنبال خرید لباس بچه گانه گشاد و رنگ روشن بروید.

3) آفتاب سوختگی در کودکان:

قرار گرفتن در معرض آفتاب برای مدت طولانی کاری اشتباه می باشد. آفتاب سوختگی به سوختگی اطلاق می شود که در اثر قرار گرفتن بیش از حد در معرض اشعه ماوراء بنفش پوست ایجاد می شود.

خطر آسیب به عوامل مختلفی مانند ساعات روز، مدت زمان سپری شده در آفتاب و موارد دیگر بستگی دارد. رها کردن کودکان بدون مراقبت در ماشین برای ساعات طولانی اکیدا ممنوع است.

آفتاب سوختگی در کودکان

راه های جلوگیری از آفتاب سوختگی در کودکان:

  • قبل از رفتن به خارج از منزل از لوسیون ضد آفتاب استفاده کنید.
  • از اقدامات محافظتی مانند کلاه، لباس محافظ و ضد آفتاب استفاده کنید.

4) اسهال در کودکان:

یکی دیگر از بیماری تابستانی اسهال است که در ماه های گرم تابستان باید مراقب آن باشید. اغلب، علت اصلی اسهال خوردن غذای آلوده و عادات ناامن نوشیدن است. زمانی که کودک از اسهال رنج می برد، مدفوع آبکی خود را چندین بار در روز دفع می کند که می تواند منجر به کم آبی بدن شود.

اسهال در کودکان

 

راه های جلوگیری اسهال در کودکان:

  • مطمئن شوید که فقط آبی بنوشید که تمیز و کاملاً جوشیده شده باشد.
  • از خرید غذا از غرفه های باز خودداری کنید زیرا مگس ها و سایر حشرات ممکن است روی آنها نشسته باشند.
  • همیشه سبزیجات را قبل از استفاده به خوبی بشویید و در امکان آن ها را بجوشانید.

5) آبله مرغان:

این بیماری که آبله مرغان نامیده می شود، به دلیل شباهت به علائم نوک زدن مرغ، درست در آغاز تابستان دیده می شود. این بیماری توسط ذرات معلق در هوا و هنگامی که یک فرد مبتلا عطسه یا سرفه می کند، منتقل می شود. برخی از علائم عبارتند از تب، سردرد و گلودرد و به دنبال آن تاول در سراسر بدن.

آبله مرغان در کودکان

راه های جلوگیری از بروز آبله مرغان در کودکان:

یک واکسن برای آبله مرغان وجود دارد. با این حال، همیشه می توان برخی از اقدامات ساده مانند:

  • شستن کامل دست ها پس از بازدید از یک مکان عمومی.
  • جداسازی فردی که آبله مرغان دارد برای جلوگیری از گسترش بیشتر آن.

6) سرخک:

سرخک همچنین به عنوان سرخجه یا مربیلی شناخته می شود، سرخک در تابستان بسیار فعال است و بسیار مسری است. مخاط پشت گلو را آلوده می کند و مانند آبله مرغان منتقل می شود. علائم اولیه سرخک آبریزش بینی، تب بالا، سرفه، گلودرد و قرمزی چشم است.

سرخک و بیماری تابستانی

برای جلوگیری از این بیماری تابستانی می توانید از واکسن MMR (سرخک، اوریون و سرخجه) در پیشگیری از این بیماری استفاده کنید.

7) اوریون:

این یک بیماری تابستانی ویروسی بسیار مسری است که عمدتاً در کودکان در اوج تابستان رخ می دهد. این بیماری توسط ویروس اوریون ایجاد می شود که با عطسه یا سرفه فرد مبتلا منتقل می شود. یکی از علائم شایع تورم غدد بزاقی فرد مبتلا در قاعده گردن است.

اوریون در کودکان

برای جلوگیری از این بیماری تابستانی می توانید از واکسن MMR (سرخک، اوریون و سرخجه) در پیشگیری از این بیماری استفاده کنید.

شناخت مخملک در کودکان 

تابستان زمان فوق العاده ای برای گذراندن وقت با خانواده و تفریح ​​است. با این حال، باید مراقب باشید که از یک رژیم غذایی مناسب، مغذی، ورزش منظم و دوری از برخی مواد غذایی که ممکن است برای سلامتی کودک مضر باشد، می تواند سلامت کودک را در برابر بیماری تابستانی تضمین کند.

مقالات مشابه مناسب شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *