مجله پیانو
پیشگیری از بیماری های تابستانی کودکان

8 نکته موثر برای پیشگیری از بیماری های تابستانی در کودکان (3 تا 5 سال)+ راه های درمان

چندین بیماری می تواند کودک شما را در ماه های گرم تحت تاثیر قرار دهد. ما نگاهی جامع به بیماری ها می اندازیم و نکاتی را که توسط والدین ایرانی آزمایش شده ارائه می دهیم تا شما آنها را بررسی کنید و برای پیشگیری از بیماری های تابستانی راهی بی اندیشید. تابستان زمان آرامش کودکان و همچنین فصل بیماری های مختلف است.

با تعطیلی مدارس به دلیل تعطیلات، تابستان زمان استراحت و تفریح ​​کودکان است. تابستان همچنین به این معنی است که کودکان بیشتر وقت خود را در خارج از منزل سپری می کنند – بازی کردن، مصرف نوشیدنی های سرد و بستنی، انواع اسموتی های تابستانی، برای غلبه بر گرما برای آن ها بسیار لذت بخش است.

با این حال، با افزایش گرما، کودکان طعمه بیماری های خاصی مانند آنفولانزا، گرمازدگی، مسمومیت غذایی، آفتاب زدگی، کم آبی، تب و غیره می شوند. ما نگاهی به چند نکته شگفت‌انگیز ساده و درمان‌های خانگی می‌اندازیم که می‌توانید برای مراقبت از فرزندتان به آنها اعتماد کنید.

نکات کاربردی برای پیشگیری از بیماری های تابستانی در کودکان

گرمازدگی در کودکان

1) گرمازدگی در کودکان:

گرمازدگی در کودکانی که تمایل دارند در تابستان برای ساعات طولانی بیرون از آفتاب بازی کنند، رایج است. این عارضه در اثر تعریق زیاد ایجاد می‌شود و با بثورات، برجستگی‌های قرمز رنگ یا تاول‌هایی مشخص می‌شود که روی پوست در نواحی از بدن مانند زیر بغل و چین‌های دست‌ها و پاها که بیشترین تعریق در آن‌ها اتفاق می‌افتد، ظاهر می‌شود.

نکته: کودک خود را مجبور کنید لباس های گشاد و هوادار بپوشد و برای خرید لباس بچه گانه تابستانه از جنس نخ و پنبه اقدام کنید. دوش گرفتن منظم نیز کمک می کند. برای جلوگیری از عفونت، بهداشت مناسب، تابستان را به کودک خود آموزش دهید.

آنفولانزا در کودکان

2) آنفولانزا در کودکان:

تغییر ناگهانی آب و هوا از بهار تا تابستان کودکان را مستعد ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا می کند. وقتی فرزند شما مرتباً از اتاق‌های دارای تهویه مطبوع خارج می‌شود و مقدار زیادی آب سرد می‌نوشد، یک کاندید ایده‌آل آنفولانزا می‌شود.

نکته:  برای پیشگیری از بیماری های تابستانی هر روز صبح به کودکتان یک لیوان آب لیمو بدهید. دمنوش های گیاهی نیز به درمان سریعتر آنفولانزا کمک می کند. مطمئن شوید که او به طور منظم غذاهای غنی از ویتامین C می خورد تا از سرماخوردگی او جلوگیری شود.

کودک خود را از نوشیدن مستقیم آب بیرون از یخچال منع کنید. سعی کنید آب های معدنی و بدون املاح به او بدهید. بخش مهمی از این بیماری ها را آب ها تشکیل می دهند که با املاح زیادی که دارند باعث اسهال در کودکان می شوند که این موضوع به ایجاد تب و باکتری ها در بدن کمک می کند.

آفتاب زدگی کودکان در فصل تابستان

3) آفتاب زدگی کودکان در فصل تابستان:

کودکان در معرض خطر بالای سکته آفتاب هستند، به خصوص در طول تابستان که برای ساعات طولانی بدون آبرسانی مناسب در معرض نور مستقیم خورشید قرار می گیرند. اگر کودک شما علائم و تکلم یا سرگیجه داشت، او را بدون معطلی به بیمارستان ببرید.

نکته: مطمئن شوید که کودکتان حتی بدون احساس تشنگی آب فراوان می نوشد. زمان بازی در فضای باز را به قسمت های خنک تر روز مانند صبح زود یا عصر محدود کنید. با برنامه ریزی فعالیت های سرگرم کننده در داخل خانه به فرزندتان کمک می کنید.

از کلاه لبه پهن هنگام بیرون آمدن از خانه استفاده کنید. استفاده از کرم ضد آفتاب کودکان را فراموش نکنید.

آفتاب سوختگی کودک در تابستان

4) آفتاب سوختگی کودک در تابستان:

کودکانی که بیش از حد در معرض اشعه ماوراء بنفش خورشید هستند ممکن است دچار آفتاب سوختگی شوند. علائم شامل خارش، درد، حساسیت به لمس و تاول شدن پوست است.

نکته: لوسیون های کودکان ضد آفتاب را در نواحی در معرض پوست کودک خود از جمله دست ها، پاها، صورت و گردن بمالید. او را تشویق کنید که لباس های آستین کامل بپوشد و بهتر است در گرم ترین ساعات روز در خانه بماند. در صورت آفتاب سوختگی، استفاده از ژل آلوئه ورا به تسکین سوختگی کمک می کند.

کم آبی بدن کودکان در تابستان

5) کم آبی بدن کودکان در تابستان:

کم آبی بدن در اثر تعریق زیاد در هوای گرم تابستان ایجاد می شود. با خستگی مشخص می شود. مراقب لب های ترک خورده، کاهش خروجی و تکرر ادرار،عفونت ادرار و سطح انرژی پایین باشید که نشانه های قطعی کم آبی بدن هستند.

نکته: اطمینان حاصل کنید که کودک شما حتی زمانی که تشنه نیست آب زیادی بنوشد. میوه های زیادی مانند هندوانه که دارای محتوای آب بالایی هستند را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا از دست دادن مایعات در حین بازی جبران شود.

اگر کم آبی از قبل شروع شده است به کودک خود جرعه جرعه آب بدهید. محلول های آبرسانی خوراکی بهترین کمک اولیه برای کم آبی هستند.

اسهال در کودکان

6) اسهال در کودکان:

اسهال وضعیتی است که در آن بیمار از مدفوع مکرر، شل و آبکی رنج می برد. آلودگی مواد غذایی و گرمای بیش از حد تابستان شایع ترین علت اسهال است. این وضعیت، زمانی که بدون مراقبت رها شود، می تواند منجر به کم آبی شدید بدن شود. زمانی که اسهال با استفراغ همراه است، حتما باید با پزشک مشورت کنید.

نکته: برای پیشگیری از بیماری های تابستانی مطمئن شوید که کودک تغذیه ای مناسب دارد و رژیم غذایی درستی را پیش گرفته اید. اگر در سفر هستید همیشه مقداری آب تمیز و جوشیده همراه داشته باشید همچنین در سفر مراقب به تغذیه کودک خود باشید.

اطمینان حاصل کنید که هنگام ابتلای کودک شما به اسهال، اقدامات بهداشتی دست را رعایت کنید تا از گسترش عفونت جلوگیری شود.

مسمومیت غذایی در فصل تابستان

7) مسمومیت غذایی در فصل تابستان:

علائم ناگهانی و شدید مانند استفراغ و اسهال نشان دهنده مسمومیت غذایی است. گرما به رشد باکتری ها در غذا کمک می کند، از این رو آلودگی غذا در تابستان رایج است. اغلب زمانی که کودکان این غذای آلوده را می خورند، مسمومیت غذایی رخ می دهد. همچنین مراقب علائمی مانند درد شکم و تب باشید.

نکته: مطمئن شوید که کودکتان در تابستان غذای تازه و خانگی می‌خورد. غذایی که ذخیره شده است باید از نظر بوی بد بررسی شود تا از فاسد شدن آن اطمینان داشته باشید.

بیماری های ناشی از پشه ها برای کودکان

8) بیماری های ناشی از پشه ها:

انباشته شدن آب در گودال‌هایی که در اثر رگبارهای تابستانی و در زهکش‌ها تشکیل می‌شوند، منجر به افزایش جمعیت پشه‌ها می‌شود. هنگامی که کودک شما در فضای باز بازی می کند، ممکن است در معرض نیش پشه قرار گیرد که منجر به بیماری هایی مانند مالاریا می شود.

نکته: هنگامی که کودک در خارج از منزل قدم می گذارد، کرم دافع پشه که بیشتر داروخانه ها به فروش می رسد را روی دست ها و پاهای او بمالید. به او بیاموزید که محیط اطرافش را تمیز نگه دارد تا از پشه جلوگیری کند.

به طور کلی، کودکان باید مایعات زیادی مصرف کنند که به آنها کمک می کند تا به اندازه کافی هیدراته بمانند. این به نوبه خود از بسیاری از بیماری هایی که در تابستان شایع هستند جلوگیری می کند. اما این کافی نیست و باید گام های جامع تری برداشت.

نکته:

مخملک در کودک: مخملک یک بیماری باکتریایی است که عمدتا کودکان را درگیر می کند. باعث ایجاد بثورات صورتی متمایز و قرمز می شود. این بیماری توسط باکتری استرپتوکوک پیوژنز که به نام استرپتوکوک گروه A نیز شناخته می شود، ایجاد می شود که روی پوست و گلو یافت می شود.

درمان های خانگی برای بیماری های تابستانی

آیا می دانستید که برخی از این بیماری ها را می توان با مواد موجود در قفسه آشپزخانه درمان کرد؟ بهترین بخش در مورد آنها این است که آنها به راحتی پیدا می شوند، نسبتاً ارزان هستند و خواص مفید و درمانی آنها ثابت شده است.

درمان های خانگی برای بیماری های تابستانی

برخی از درمان های خانگی محبوب عبارتند از:

1) جوش شیرین – جوش های حرارتی را خنک می کند:

جوش شیرین برای تسکین جوش های حرارتی استفاده می شود. 2 قاشق غذاخوری جوش شیرین را به یک سطل آب اضافه کنید و از آن برای حمام کردن کودکتان استفاده کنید. خارش را تسکین خواهد داد. جوش شیرین را نیز می توان مستقیماً روی بثورات مالید تا رطوبت و عرق را جذب کند.

سیر - گوش درد را متوقف می کند

2) سیر – گوش درد را متوقف می کند:

گوش شناگر که عفونت مجرای گوش خارجی است، می تواند برای کودکان دردناک باشد. سیر رنده شده را با روغن زیتون مخلوط کرده و مخلوط را صاف می کنند. این را می توان برای گوش آسیب دیده اعمال کرد.

3) روغن نعناع – برای نیش حشرات:

حشرات در تابستان عامل دردسرهای زیادی هستند. به کودک خود بیاموزید که ناحیه آسیب دیده را نخاراند. چند قطره روغن نعناع بمالید. گزش را خنک می کند و زخم را سریعتر التیام می بخشد.

روغن نعناع - برای نیش حشرات

4) عسل و آب زنجبیل – برای سرفه:

ترکیبی از عسل و آب زنجبیل یک درمان موثر برای سرماخوردگی است.

5) سرکه سیب – برای مسمومیت غذایی:

دو تا سه قاشق چایخوری سرکه سیب رقیق نشده را می توان برای کاهش اثر مسمومیت غذایی مصرف کرد.

پودر گشنیز - برای اسهال

6) پودر گشنیز – برای اسهال:

2 تا 3 قاشق غذاخوری پودر گشنیز را در یک فنجان آب بجوشانید و قبل از نوشیدن خنک کنید. باعث تسکین اسهال می شود.

توجه: بیشتر این درمان‌های خانگی موثر هستند، اما در صورت جدی شدن شرایط، باید با پزشک مشورت کنید.

به کودک خود منبع ثابتی از مواد مغذی سالم و مایعات کافی برای دفع بیماری ها بدهید. با مراقبت و احتیاط مناسب می توان از بیماری های تابستانی در کودکان به شیوه صحیح مراقبت کرد.

مقالات مشابه مناسب شما

2 پاسخ

  1. واقعا تابستون ها گرم شده و والدین باید برای پیشگیری از بیماری های تابستانی اطلاعات خودشون رو بالا ببرن
    مقالتون راضی کننده بود ممنون

  2. سلام شیما جون خیلی خوشحالم که مقاله براتون جذاب بوده امیدوارم هیچ بچه ای تو تابستون مریض نشه و از تابستون و بازی هاش لذت ببره🥰🥰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *