مجله پیانو
امیکرون در کودکان

5 علائم شایع امیکرون در کودکان

همان طور که میدانید امیکرون در کودکان شدت گرفته است و جهشی جدید از بیماری کرونا می باشد که به شدت کودکان را تهدید می کند و امیکرون در کودکان خطرات بالاتری دارد تا بزرگسالان. در بزرگسالان فرد پس از گذراندن دوره نقاهت، سلامتی خود را به دست می آورد اما در کودکان این چنین نیست و در برخی کودکانی که سیستم ایمنی ضعیف دارند متاسفانه امکان مرگ هم وجود دارد. به همین دلیل والدین باید برای رشد کودک و مراقبت از آنها آگاهی کامل از هر بیماری داشته باشند به همین دلیل در این مقاله از مجله پیانو استایل قصد آگاه سازی والدین از امیکرون در کودکان را داریم.

امیکرون در کودکان

همین دلایل کافیست تا با اعلائم و نشانه های امیکرون در کودکان آشنا باشید تا اگر خدایی نکرده کودک شما به آن مبتلا شد به سرعت بتوانید به متخصص مراجعه کنید.

علائم امیکرون در کودکان

امیکرون در کودکان علائمی مانند علائم کرونا دارد که با سردرد، بدن درد، سرفه های خشک، تب و گلودرد و… همراه است تنها چیزی که در امیکرون کمتر دیده شده از دست دادن حس بویایی و چشایی می باشد. برخی از متخصص ها امیکرون را یک سرماخوردگی شدید خطاب می کنند اما بهتر است برای کودکان این را در نظر نداشته باشید.

امیکرون در کودکان

امیکرون در کودکان ممکن است به بیماری های دیگر مانند کروپ که بر اثر عفونت های فصلی آنفلوآنزا ایجاد می شود ختم شود و رمانی خود را نشان می دهد که با التهاب سیستم تنفسی فوقانی همراه است و آن را درگیر کرده باشد. این بیماری نیز علائم زیادی دارد مانند سرفه شدید، گرفتگی صدا و خس خس های سینه کودک به همراه تب بالا، این بیماری نیز با مراقبت های خانگی می تواند در عرض 5 روز درمان شود که اگر نشد باید هر چه سریع تر به پزشک کودک مراجعه کنید.

بهتر است بدانید تاثیرات واکسن بسیار بالا بوده است اما با گذشت زمان اثرگذاری آن کمتر شده و باید برای تقویت آن واکسن های تکمیلی و دوزهای بعدی را تزریق کنید. واکسیناسیون سیستم ایمنی بدن را بر علیه عفونت تحریک می کند که با گذشت زمان باید تجدید شود.

امیکرون در کودکان

امیکرون و سیستم ایمنی بدن

یکی از راه های مقابله با امیکرون در کودکان و حتی بزرگسالان تقویت سیستم ایمنی بدن می باشد هر چند به تازگی گفته شده است که کسانی که مبتلا به امیکرون می شوند می توانند بعد از بهبودی در مدت کوتاهی دیگر باز هم به این بیماری مبتلا شوند اما زمانی که کرونا می گرفتند آنتی بادی در بدن تولید می شد که تا شش ماه فرد دیگر دچار این بیماری نمی شد. خوب با این حال ما تنها می توانیم سیستم ایمنی بدن فرزند خود را تقویت کنیم تا از شر این بیماری و دچار شدن به این بیماری به صورت پی در پی جلوگیری کنیم.

امیکرون در کودکان

  1. نوشیدن آب به میزان کافی: که به لنف که مایعی در سیستم گردش خودن است و بیشتر از آب تشکیل شده است. کمک می کند تا سلول های ایمنی و مبارزه کننده را در سر تاسر بدن منتقل کند.
  2. استرس نداشته باشید: فعالیت و تحرکات بدنی را افزایش دهید. فعالیت بالا می تواند گردش خون را افزایش داده و سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
  3. آزمایشات و چکاب های منظم: کنترول سلامت و آگاهی از میزان ویتامین ها به خصوص ویتامین D، آهن، کلسیم و … به شما کمک می کند بیماری ها را سر موقع شناسایی کنید و برای درمان آن ها اقدام کنید و آگاهی زود هنگام نیز مساویست با درمان ساده تر.

خطرناک ترین علائم امیکرون در کودکان

به طور کل کودکان سیستم ایمنی قوی دارند اما در برخی از کودکان این چنین نمی باشد و اگر علائم خطرناک امیکرون در کودکان را مشاهده کردید باید او را سریعا به اورژانس و پزشک متخصص منتقل کنید.

امیکرون در کودکان

  • حمله های شدید آسم
  • درد در قسمت سینه و تنگی نفس
  • داشتن سرفه های خونی
  • غش کردن
  • تب 38 درجه و بالاتر از آن در نوزادان
  • تشنج و کم آبی بدن (کم آبی بدن کودک را می توانید در رنگ و تعداد دفعات ادرار، اسهال و استفراغ، رنگ لب ها و خشکی دهان، بی حالی کودک و…)

امیکرون در کودکان

  • تورم گلو و دشواری در تنفس
  • سفت شدن گردن و تب بالا
  • تغییرات ناگهانی در راه رفتن، بینایی و تکلم
  • کبودی صورت و لب ها

امیکرون در کودکان

اما پس از گذارندن این دوره کودک می تواند به زندگی عادی خود اما با مراقبت های ویژه ادامه دهد توجه داشته باشید اکنون بدن کودک شما ضعیف است و باید بهداشت به صورت کامل رعایت شود مانند: شست و شوی دست و صورت، استفاده از لباس بچه گانه تمیز و تعویض لباس به صورت روزانه، استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و …

اگر کودک شما فعالیت های فیزیکی بالایی مانند: ورزش کردن و … دارد بهتر است قبل از انجام آن با پزشک مشورت کنید تا بسته به شدت امیکرون توصیه های لازم را به والدین بکند. اکثر کودکانی که به این مریضی و با شدت بالا دچار شده اند باید استراحت بدنی بیشتری داشته باشند.

امیکرون در کودکان

مقالات مشابه مناسب شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *