مجله پیانو
لباس کودکان

5 روش نگهداری و شست و شو لباس کودکان

برای افزایش عمر لباس کودکان باید با تکنیک های نگهداری آن ها آشنا باشید. روش درست شست و شوی لباس کودک برای افزایش عمر بالای لباس های آن ها بسیار نکته مهمی است. کودکان می توانند در روز آن قدری لباس کثیف کنند که یک دغدغه ی بزرگ برای شما بشود مخصوصا بعد از پوشک گرفتن کودک. ولی باید با توجه به پوست حساس کودکان و سلامت رشد نوزادتان حواستان به چگونگی شست و شوی لباس ها و مواد شوینده‌ای که استفاده می کنید باشد.

لباس کودکان

روش های شست و شوی لباس های کودکان

از آنجایی که نوزادان و کودکان پوست های حساسی دارند، نگهداری از لباس های آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است. زیرا لباسی که به تن دارند تماس مستقیمی با پوست آن ها دارد و پوشاک آن ها همیشه باید مرتب و تمیز باشد تا به پوست زیبای آن ها آسیبی وارد نشود.پس برای خرید لباس بچگانه به جنس لباس هم توجه ویژه ای داشته باشید.

  1. بعد از خرید لباس را بشویید: تصور اینکه لباسی که خریداری کرده اید نو است و نیازی به شست و ندارد اشتباه است . زیرا شما نمی دانید قبل از اینکه خرید لباس کودک را انجام دهید و به دست شما برسد کجا بوده و در چه محیطی قرار داشته است و یا برای دوخت آن دست های چندین نفر آن را لمس کرده است و حتی امکان دارد رنگ های شیمیایی اضافه روی لباس مانده باشند که همین باعث قرمزی و حساسیت پوست می شود. پس بهترین راه این است که بعد از خرید حتما آن را بشویید و بعد از آن استفاده کنید تا پوست کودک شما از آلودگی ها و بروز آلرژی احتمالی، دور بماند.
  2. روش شستن لباس های کودکان: اینکه بیشتر مادرانه بر حسب عادت تمامی لباس های اعضای خانواده را یکجا و با هم در ماشین لباس شویی قرار می دهند تا شسته شوند، یک اشتباه است زیرا لباس بزرگسالانه دارای آلودگی های زیادی است و اینکه لباس های کودکان را در کنار آن ها در ماشین لباس شویی قرار دهیم خیلی بهداشتی و خوشایند نیست. بهتر است لباس کودکان را جدا کرده و با لباس های بزرگ مانند حوله و رو تختی و … در ماشین لباس شویی قرار ندهیم زیرا باعث آسیب رساندن به لباس کودکان می شوند.
  3. استفاده از مواد شوینده: بهترین مواد شوینده برای لباس کودک شما، استفاده از مواد شوینده ی مناسب لباس کودکان است که به پوست آن ها صدمه نمی زند و برای پوست حساس کودکان ساخته شده است و مانع از سوزش و خارش پوست بدن آن ها می شود. این مواد به لباس هم آسیبی وارد نمی کند و از آن جایی که آلودگی لباس نوزادان و کودکان بسیار کمتر از بزرگسالان است در نتیجه نیازی به مواد شوینده ی بسیار قوی برای سشت و شوی آن ها ندارید.مواد شوینده ی کودکان باید فاقد Bio باشد. برای شست و شوی لباس کودک خود از نرم کننده های پارچه استفاده کنید که لباس های شست شده نرم شوند و به پوست کودک آسیب نرسانند.
  4. از بین بردن لکه های لباس: مادران عزیز باید دقت داشته باشند که قبل از شست و شوی لباس فرزند دلبند خود سعی کنید لکه های شیر و غذا را از روی لباس و لکه های مدفوع را از روی شلوار و شورت با آب سرد حذف کنید و اگر این کار موثز نبود از لکه بر مخصوص کودکان و مواد شوینده دستی استفاده کنید. اگر لباس کودک شما بر اثر ادرار لک زده است با استفاده از یک قاشق آمونیاک که در یک فنجان آب حل کرده اید روی محل لکه بریزید تا کاملا از بین برود .
  5. بهترین روش برای شستن لباس نوزاد: بهترین روش این است که شما لباس نوزاد خود را اول با آب سرد بشویید این روش برای از بین بردن آلودگی و هر گونه لک برای از بین بردن موثر است. پس سعی کنید برای چند دقیقه لباس را بخیسانید. اگر لک لباس آن قدری زیاد و پر رنگ بود که با این روش از بین نرفت از فرچه هایی استفاده کنید که مخصوص شست و شوی لباس نوزادان است و در بازار عرضه می شود و آن را به آرامی روی لکه بکشید و در کنار آن از صابون ملایم استفاده کنید تا از شر لکه ها رهایی یابید فقط به یاد داشته باشید لباس هایی که با دست شسته می شوند باید به خوبی هم آبکشی شوند تا تمام مواد شیمیایی از روی آن ها پاک شوند.

لباس کودکان

از خشک کردن لباس ها در محیط حمام جدا خودداری کنید و لباس نوزاد خود را در معرض نور خورشید و در هوای آزاد خشک کنید.

از شست و شوی لباس کودک خود با استفاده از وایتکس و سفیدکننده دوری کنید. قبل از شست و شوی لباس، دمای مناسب برای شستن آن لباس را از روی برچسبی که به لباس است مطالعه کنید مخصوصا برای شستن لباس های بافتنی و شال و کلاه. و بخاطر داشته باشید اگر لباس کودک شما بدون لک است با استفاده از آب گرم می توانید به راحتی آن را بشویید.

مراقبت از لباس های کودکان

برای مراقبت و نگهداری از لباس کودکان باید نکاتی را رعایت کنید که مهمترین آن ها شست و شوی لباس ها بود که برایتان توضیح دادیم. از نکات مهم دیگر هم قافل نشوید و برای سلامت و مراقبت از پوشاک کودکان، خود را مسئول بدانید.

  • برای چیدن لباس کودک نوع چینش را پیچیده نکنید و اگر کودک شما به سنی رسیده است که می تواند کارهای شخصی خود را انجام دهد، مانع او نشوید. پس سعی کنید در نحوه چیدن لباس ها از او کمک بگیرید و مسئولیت نگهداری از لباس هایش را به خودش واگذار کنید.
  • لباس های مهمانی و خانگی او را از هم جدا کنید تا زمانی که به آن ها نیاز دارید راحت تر بتوانید به لباس مورد نظر دست پیدا کنید.

لباس کودکان

  • از سبد مخصوص لباس های چرک شده برای نگهداری از لباس های کثیف او استفاده کنید تا با لباس های بزرگتر ها در یک جا نباشند.
  • لباس های مجلسی او را به چوب لباسی آویزان کنید و تعداد آن ها را تا جایی که امکان دارد برای دسترسی راحت کودک خود کم کنید.
  • لباس هایی که بیشتر از بقیه مصرف می شوند را در دسترس قرار دهید.
  • لباس ها را در کاوری مناسب قرار دهید تا از آلودگی ها به دور باشند.

برای مطالعات بیشتر و بالا بردن اطلاعات خود می توانید به سایت مجله ی پیانو استایل مراجعه کنید.

لباس کودکان

مقالات مشابه مناسب شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *